6. SINIF ÖĞRENCİLERİ e-TWİNNİNG PROJESİNE BAŞLIYOR

Okulumuz matematik öğretmeni Rabia Ekelik 6 ülkenin katılmış olduğu projeye öğrencileriyle birlikte ortak olmuştur.

Projemiz, öğrencilerin güncel yaşamda yaşadıkları sorunlara kendi çözümlerini üretmelerini sağlamaktır. STEM eğitimi için ders planları hazırlayarak öğrencilerin fen okuryazarlığı, eleştirel düşünme, mühendislik ve tasarım süreçlerine matematiksel bir yaklaşımla çözüm üretme ve ürün tasarlama becerilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz.

Our school's mathematics teacher Rabia Ekelik became a partner in the project in which 6 countries participated, together with her students.

Our project is to enable students to produce their own solutions to the problems they experience in daily life. By preparing lesson plans for STEM education, we aim to develop students' skills in science literacy, critical thinking, producing solutions with a mathematical approach to engineering and design processes, and designing products.

18-10-2021